Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Sommerleir

Er du interessert i villmark og friluftsliv? Bli med NU på sommerleir 17.-20. august!

Årets sommerleir legges til Brennabu leirsenter ved Fagernes, og har villmark og friluftsliv som tema. 40 ungdommer får gleden av en uforglemmelig naturopplevelse, der deltakerne kan bli tryggere på et liv "med pose og sekk". 

Du er velkommen enten du er mye i villmarken, eller kan tenke deg å teste ut livet utenfor sofaen på dine egne premisser. 

Hvordan kommer vi oss dit?

Det blir satt opp felles buss tur-retur fra Oslo og Gardermoen og tilbake igjen, turen fra Oslo til Brennabu tar ca. 3 timer. 

Deltakere kan også kjøre egen bil, og vi prøver å ordne slik at flest mulig kan samkjøre. 

Hvordan skal vi sove? 

Alle deltakere kan velge om de vil sove inne på internatet, i lavvo, telt, eller under åpen himmel under leiren.

Den første natten sover alle inne på internatet.

Det vil alltid være lov å ombestemme seg!

Hva skal vi gjøre på leiren? 

På leiren vil det være mye sosialt opplegg utendørs, og deltakerne kan velge selv hvor mye de vil delta på. 

På programmet har du valget mellom å delta på ting som: førstehjelpskurs, kanopadling, fisking, bading, bålkos, matkurs (med Primus), fjelltur, bueskyting og det vil bli et foredrag om stomi og friluftsliv. Forhåpentligvis vil du få noen tips og triks om hvilke knep du kan gjøre for å få en litt mer behagelig utendørsopplevelse! 

Det tas forbehold om at endringer i programmet kan komme underveis, endelig program sendes ut til de påmeldte med ytterligere praktisk informasjon når samlingen nærmer seg. 

Hvem kan delta?

Sommerleiren er arrangert av NORILCOs Ungdom, og er finansiert med prosjektstøtte fra ExtraStiftelsen. Medlemmer av Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer (LMF), COPA i Danmark og ILCO i Sverige inviteres til å være med dersom det er ledige plasser, da de er i samme målgruppe som ungdommene i NORILCO. 

For å delta må du være medlem i NORILCO, eller medlem av LMF og mellom 15 og 35 år. Ta gjerne med deg et søsken, en venn eller kjæreste, her er både pasienter og pårørende velkommen. 

NORILCOs medlemmer som ikke har deltatt på sommerleir tidligere, og medlemmer fra steder det ikke finnes lokale ungdomslag vil bli prioritert ved en eventuell venteliste. 

Er leiren tilrettelagt? 

Leirsenteret er tilrettelagt for rullestolbrukere. Aktivitetene tilpasses slik at alle skal kunne delta på noe, uansett funksjonsevne.

Så lenge du er nøye med å informere om alle dine tilretteleggingsbehov i matveien skal vi også tilrettelegge for at ingen får i seg noe de ikke tåler. 

Hva koster det? 

Egenandel: 300 kr per person.

Egenandelen dekker tilslutningsreise, opphold, mat og aktiviteter under hele leiren. 

Alle påmeldte må betale egenandelen før leiren, og påmeldingen ansees som bindende, og tilbakebetales ikke. Dersom du må melde deg av etter at egenandelen er betalt må du få beløpet refundert av din reiseforsikring. 

Dersom det blir flere søkere enn vi har plass til vil det bli opprettet en venteliste. Erfaringsmessig er det stor sjanse for at noen melder seg av rett før leiren. 

Leiren stenges for påmelding den 26. juni!

Meld deg på her

Vi håper du vil være med oss på leir! 

Spørsmål til samlingen kan rettes til arrangementsansvarlig Jonas Fuglseth på tlf: 924 61 567 eller send en mail til ungdom@norilco.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies