Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Ungdomskonferansen

Ungdomskonferansen er NUs høyeste organ, og avholdes hvert annet år. På ungdomskonferansen gjennomgås gruppens aktiviteter for de siste to år. Det velges også nytt styre og ny valgkomité.

I 2022 avholdes Ungdomskonferansen på Scandic city Hotel fredag den 10. juni kl 17.00 (dagen før NORILCOs representantskapsmøte). 

Innkalling

1. innkalling til ungdomskonferansen vil sendes ut 25.03.2022 på e-post til alle distriktsavdelingsledere og lokale ungdomslag.

Innspill til saker

Fristen for å sende inn saker til Ungdomskonferansen er 28. april. Eksempler på saker som kan sendes inn er forslag til endring i vedtektene, forslag til fokusområder for styret eller de lokale ungdomslagene i kommende periode, eller kommentarer til styreperioden som har vært. Det er også mulig å sende inn varsel, bekymringsmeldinger eller mistillitsforslag. Styret tar alle innkomne forslag på alvor, og kan bistå med utforming eller formidling av budskapet dersom det er ønskelig. Saker eller spørsmål kan rettes til ungdom@norilco.no

Alle innsendte saker må inneholde: 

  • Avsender. Hvilket medlem eller lokallag er det forslaget kommer fra? Alle medlemmer eller demokratiske organ kan sende inn saker.
  • Dato. Hvilken dato ble forslaget sendt til NU-styret? 
  • Innhold. Hva går saken ut på? Hva er bakgrunnen for saken? Hva ønsker du at Ungdomskonferansen skal gjøre med saken? 

Sakspapirer

Sakspapirer blir utsendt til lokale ungdomslag, distriktsavdelinger, påmeldte deltakere, Hovedstyret i NORILCO og NU-styret senest den 27. mai.

Sakspapirene blir også lagt her til nedlasting når de er klare. 

Sakspapirene kan sendes i posten i forkant av møtet hvis dette er ønskelig. Send ønske om dette på e-post til elisabeth@norilco.no.

Påmelding

Alle NU-medlemmer som har betalt årets kontingent kan delta på Ungdomskonferansen, og har talerett under møtet. 

Alle ungdomslag har to stemmer på Ungdomskonferansen, og der det ikke finnes lokallag har DA to stemmer. Vil du delta som delegat (med stemmerett) må du avklare dette med ditt lokallag eller din distriktsavdeling før du melder deg på. 

Ungdomsrepresentanter oppfordres til å også delta som delegater eller observatører på NORILCOs Representantskapsmøte i de to påfølgende dagene, men husk at dette må avklares med din Distriktsavdeling før påmelding! 

 Frist for påmelding er 22. mai. Meld deg på Ungdomskonferansen i samme skjema som NORILCOs Representantskapsmøte:

Jeg vil melde meg på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.