Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Avlyst - Invitasjon til NORILCOs Ungdom (15-35 år) vinterleir 10. Februar - 13. Februar 2022

AVLYST GRUNNET SPREDING AV COVID

Da har NORILCOs Ungdom gleden av å invitere dere på tur til fjells igjen. Vi gjentar suksessen og tar turen tilbake til Sjusjøen Lodge i Lillehammer. Vi skal overnatte i en  flott storhytte som har mye å tilby. Storhytten inneholder blant annet flere flotte rom, badstue og flotte omgivelser. Vi vil legge til rette for at leiren er et sted der alle kan trives, enten de har ski på beina eller ikke. For mer informasjon og bilder av hytten, gå innpå: http://sjusjoen.no/nb-no/Sjusjoen-Lodge

 

Det vil bli arrangert kjelkekjøring på Kanthaugen som årets vinteraktivitet for alle de som ønsker det på lørdagen. I tillegg vil det bli grilling og sosial hygge i lavvo. Som vanlig blir det mulighet for å stå i skitrekk for de som ønsker det, der NU dekker skitrekk eller hovedaktivitet på lørdagen. Ønsker du å stå i skitrekk fredagen, må skikort dekkes selv.

 

Med andre ord er det duket for en tur med mange flotte vinteraktiviteter. Dette blir en sosial og kjekk tur og vi gleder oss til å reise på tur med dere. Endelig program og mer informasjon kommer etter påmeldingsfristen. Egenandel for medlemmer er på kr 1000,- ikke-medlemmers egenandel er på kr 2000,- i tillegg til at de må betale for reisen selv. Informasjon om hvordan man skal bestille reise vil du få informasjon om etter påmeldingsfristen. Medlemmer regnes de som har betalt kontingent for 2020. Påmeldingen er bindende.

 

Vi vil hele tiden holde oss oppdatert i forhold til FHI sine retningslinjer og NORILCO sentralt sine beslutninger. Vinterleir 2022 kan derfor bli avlyst på kort varsel dersom forholdene ikke ligger til rette for gjennomføring.

 

Har du spørsmål ta kontakt med styret på: ungdom@norilco.no eller Anikken: anikken@norilco.no/ 95735767, eller på facebookgruppen vår: NORILCOs Ungdom.

 

Påmeldingen er fra 1.Nov til 1.Des.
Søk om å få bli med her!

 (Husk å sjekke kvitteringen du får på epost, ta kontakt med sekretariatet hvis du ikke har tilgang til internett eller får problemer)

Med vennlig hilsen NU styret

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.