Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Les om Vinterleir 2020

Vinterleiren i år var på Sjusjøen, helgen 30.jan – 2.feb.

En varm og fin hytte ventet ungdommen som var på vei med buss og noen i personbil. Styret stod for middagen til deltagerne, og tradisjonen tro så ble det taco torsdag. En koselig kveld med spill, gode samtaler og musikk. De fleste hadde vært med før, mens noen var med for aller første gang. 

Aktiv utedag

Fredag morgen var det litt overskyet, dagen kanskje mange har gledet seg til! Curling stod på programmet, noe flesteparten ble med på. De som var mest ivrige på ski dro en tur til Hafjell og storkoste seg der.

Etter litt opplæring og et raskt kurs i hvordan curling foregikk, var det klart for konkurranse. Er det noe som er sikkert, så er det et enormt konkurranseinstinkt i gjengen.

Da vi kom tilbake fra curling, var vi så heldige at Elisabeth, en representant for en leverandør, holdt et fint og lærerikt foredrag som handlet om hverdag og samliv med stomi. Hun hadde også tatt med seg litt forskjellig stomiutstyr som vi fikk se på.

 

«The one and only»

Lørdag var det tid for både ski og aktiviteter. De som var mest ivrige på ski dro til Hafjell. Halvparten ble igjen på hytta for morsomme lagkonkurranser. Det ble laget gruppenavn og det ble bygd tårn av spaghetti og marshmallows. Vinnere av kortstokkstafett ble kåret, og det ble bygd snømann. Selv om sola ikke strålte, så var humøret på topp blant deltagerne. Vi koste oss med grilling av pølser til lunsj ute.

Etter flere konkurranser, ble det kåret en vinner. Det var stor jubel da vinnerlaget ble kåret. Laget «The one and only» besto av Camilla Tjessem, Bjørg Ellinor Østrem, Kine Svindland-Kvamsø, Åge Andre Kvalvik og Patrik Riise.

To ferskinger

Malin Smith-Strøm er nå for gammel til å delta på familiesamlingene. Dette var første leir med ungdomsgruppen. Hun syntes det var veldig gøy, så det blir nok flere turer med ungdomsgruppa!

Det var også første leir for Bjørn Sverre Stensås.

- Jeg nølte ikke med å melde meg på. Var litt nervøs, men det gikk veldig fort over. Curlingen var veldig gøy, det er morsomt å prøve noe nytt. Alt i alt så har det vært en fantastisk sammenkomst, der vi møttes og kunne snakke om hva som helst, sa han.

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 2/20

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.