Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vinterleir 2020

NORILCOs Ungdom  (15-35 år) inviterer til vinterleir 30. januar - 2. februar 2020

Da har NORILCOs Ungdom gleden av å invitere dere på tur til fjells! Vi tar turen til Sjusjøen Lodge i Lillehammer. Vi har leid en ny flott storhytte som har mye å tilby. Storhytta inneholder blant annet flere flotte rom, badstue og flotte omgivelser. Vi vil legge til rette for at leiren er et sted der alle kan trives, enten de har ski på beina eller ikke. For mer informasjon og bilder av hytta, trykk her!

Det vil bli arrangert en vinteraktivitet for alle de som ønsker lørdagen. Nærmere informasjon om denne aktiviteten vil komme på påmeldingsskjema. Det blir mulighet for å stå i skitrekk for de som ønsker det, der NU dekker skitrekk eller hovedaktivitet på lørdagen. Ønsker du å stå i skitrekk fredagen, må skikort dekkes selv. 

 

Med andre ord er det duket for en tur med mange flotte vinteraktiviteter. Dette blir en sosial og kjekk tur og vi gleder oss til å reise på tur med dere! Endelig program og mer informasjon kommer etter påmeldingsfristen. Det er et begrenset antall plasser på leiren, og nye deltakere kommer til å bli prioritert.

 

Egenandel for medlemmer er på kr 1000,-.

Egenandel for ikke-medlemmers egenandel er på kr 2000,- i tillegg til at de må betale for reisen selv. Medlemmer regnes de som har betalt kontingent for 2019. Påmeldingen er bindende.

Spørsmål

Har du spørsmål til leiren, ta kontakt med arrangementsansvarlige i styret: 

Glenn Nevland: glenn@norilco.no  911 38 113 

Anikken Norhaug: anikken@norilco.no  957 35 767

Du kan også stille spørsmålet i Facebookgruppen vår NORILCOs Ungdom.

Påmelding

Påmeldingen gjør du her!

Påmeldingen er bindende, og påmeldingsfristen er 2. desember. 

Ved påmelding skal du få tilsendt en kvittering på e-post, så sjekk at du har fått denne (sjekk også i søppelinnboksen din) etter at du har meldt deg på. Ta kontakt med sekretariatet på tlf 24 02 22 24 dersom du opplever problemer med din påmelding, eller ikke har mulighet til å melde deg på gjennom skjemaet. 

Deltagere må selv ha egen reise og avbestillingsforsikring.

Vi gleder oss masse til leir, og håper å se deg der!

Med vennlig hilsen oss i NU styret

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.