Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vinterleir og ekstraordinær ungdomskonferanse 2017

Vinterleiren ble avholdt 9.-12. februar på Sjusjøen ved Lillehammer.

Vinterleiren har fokus på at deltakerne skal få tøye egne grenser og oppleve mestring i trygge omgivelser sammen med andre unge i samme situasjon.

32 deltakere i et aldersspenn fra 17 til 35 år deltok, de fleste hadde vært med før, mens noen var med for aller første gang. Med på leiren er det alltid likepersoner tilstede som kan ha fortrolige samtaler med de som har behov for det. Gjennom helgen hadde deltakerne mulighet til å boltre seg i skianlegget i Hafjell, eller ake og skyte på blink med luftgevær rundt hytten.

Turens høydepunkt var kanskje likevel for å kjøre bobraft i Lillehammers Olympiske Bob- og Akebane. Med 3G gjennom kroppen og en fart på nesten 100km/t var det mange av deltakerne som ikke bare hadde utlagt tarm, men også hjertet i halsen.

I løpet av helgen ble det også gjennomført en ekstraordinær ungdomskonferanse, der det ble diskutert tidspunkt på året for når ungdomskonferansen burde avholdes. Diskusjonen endte med at ungdomskonferansen skal avholdes før NORILCOs representantskapsmøte, men det er ikke spesifisert hvor lenge før.

-Jeg synes vi hadde en god og saklig diskusjon, og vedtaket vi endte opp med synes jeg at var bedre enn det endringsforslaget vi opprinnelig foreslo. Nå har vi en veldig fleksibel ordning der vi kan arrangere Ungdomskonferansen tidligere samme helg som moderorganisasjonen, eller vi arrangere den et halvt år i forveien, dersom vi mener at det er mer hensiktsmessig. Så jeg er veldig fornøyd, sier styreleder i NORILCOs Ungdom Thomas Rikardsen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.