Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Gode medlemstall for NORILCOs Ungdom

Vi gleder oss til å ha deg med i gjengen!

Nå nærmer vi oss slutten på 2019, og da er det tid for litt oppsummering og tilbakeblikk

NORILCOs Ungdom er for medlemmer i aldersgruppen 15-35 år. Det vil si at det hvert år er medlemmer som går ut av ungdomsgruppen.  

Fokus på synlighet og rekruttering

For å opprettholde aktivitetene, og for å ha et styre er vi avhengig av å ha aktive medlemmer. Dermed er det viktig for NORILCOs Ungdom og jevnlig rekruttere nye medlemmer. Dette er noe styret i NORILCOs Ungdom har hatt fokus på de siste årene, ved å være mer synlig på sosiale medier, som Facebook og Instagram. I tillegg samarbeider NORILCOs Ungdom med Tarmbanden, og har vært «gjestesnapper» på deres snapchatkonto flere ganger, med gode tilbakemeldinger. I tillegg hadde vi i fjor høst en vervekampanje. Dette var en så stor suksess at vi har gjentatt det i år også. Vervekampanjen er fortsatt gjeldende, og man vinne en skikkelig flott premie. Du finner informasjon om vervekampanjen på våre nettsider.

I arbeidsprogrammet for nåværende styreperiode er et av punktene at NORILCOs Ungdoms medlemstall skal økes med 5 prosent. Derfor er det gledelig å se på medlemsregisteret vårt. I 2018 fikk vi hele 52 nye medlemmer, og frem til November 2019 har vi 55 nye medlemmer. Det er helt fantastiske tall som er på høyde med organisasjoner som er mye større enn NORILCOs Ungdom. Det gir motivasjon til videre arbeid, og det er godt å se at det kommer nye ungdommer inn i organisasjonen.

NU trenger aktive medlemmer

Vi kan ikke bare være fornøyde med nye medlemmer. Vi trenger også aktive medlemmer til å drive de lokale ungdomslagene, være ungdomskontakt og til å sitte i det sentrale ungdomsstyret. Nylig måtte vi legge ned det lokale ungdomslaget i Sør-Trøndelag. Det som en gang var det største og mest aktive ungdomslaget til NORILCO. Det viser at det er viktig å få rekruttert nye aktive ungdommer, slik at vi ikke mister tilbudet ute i distriktene også. Det som er ekstra hyggelig er at vi har fått opprettet et nytt ungdomslag i Nordland.

Vær aktiv med Norilcos Ungdom

Det er veldig hyggelig å se at det har dukket opp nye navn på de siste vinterleirene. At også ungdommene som har vært med på familiesamlingen, nå tar steget opp for å bli med på vinterleiren er veldig gledelig. Tilbakemeldingene fra dem som har vært med for første gang er utelukkende positive. Har du ikke vært med på noen aktiviteter før, så vil vi anbefale at du melder deg på neste aktivitet du har mulighet til å stille på, enten det er lokalt eller sentralt. Kom og bli med den kjekke gjengen i NORILCOs Ungdom. Vi kan love deg sosialt felleskap, gode samtaler og flotte opplevelser. Det skapes også bekjentskaper og venner for livet, noe jeg selv og på vegne av andre kan si at vi ikke ville vært foruten. 

Lurer du på om det er et lokalt ungdomslag i nærheten av deg så er det bare å sjekke ut www.norilco.no/ungdom. Eller ønsker du å bidra med å være ungdomskontakt eller sitte i et styre? Ta kontakt med oss på ungdom@norilco.no hvis du har noen spørsmål.

Vi gleder oss til å ha deg med i gjengen!

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 6/19

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

18. juni - 20. juni
9. september - 12. september
16. september - 19. september
16. september - 19. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.