Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Jubileumskonkurranse i NORILCOs Ungdom!

Hva betyr NORILCO for deg? Send inn et videoklipp av at du svarer på dette spørsmålet, og bli med i konkurransen om å vinne trådløse, støydempende hodetelefoner! 

NORILCO feirer sitt 50-års jubileum med fokus på et nytt tema hver måned gjennom hele 2021. I februar er det NORILCOs Ungdom som skal i rampelyset, der vi vil løfte frem våre medlemmer og hva NORILCO betyr for dem.

Derfor starter vi nå en konkurranse, der du kan vinne trådløse hodetelefoner ved å bidra med et kort filmklipp der du forteller noe om hva NORILCOs Ungdom har betydd for deg. Vi ønsker at videoer filmes ganske nært ansiktet (omtrent som en selfie), og at du presenterer deg før du sier det du vil si. Du kan fortelle hva du vil, enten det er en god historie, en følelse eller en anekdote om hvordan NORILCOs Ungdom var i «gamle dager». Filmen kan være så lang du vil, men vær oppmerksom på at lange filmer mest sannsynlig vil bli klippet kortere. Du kan også sende inn bilde med tekst dersom du ikke ønsker å filme deg selv.

Send inn ditt bidrag med navnet ditt til ungdom@norilco.no eller ring Ina i sekretariatet på telefon 454 37 830 for å få hjelp til å sende inn bidraget.

Fristen for å sende inn bidrag er 23. desember!

Regler og betingelser for deltakelse i NORILCOs Ungdom sin jubileumskonkurranse i 2020

  1. Alle medlemmer som sender inn bidrag i perioden 15. november til 23. desember 2020 vil bli med i trekningen av gevinsten.
  2. Det trekkes én vinner blant alle medlemmer som har sendt inn bidrag i perioden. Alle kan delta, men man må ha betalt medlemskontingent for inneværende år for å være med i trekningen av premie. 
  3. Den 1. februar trekkes vinneren av konkurransen. Vinneren offentliggjøres på vår hjemmeside og på NORILCOs Ungdom sin Facebookgruppe.
  4. Vinneren får et sort eksemplar av Bose QuietComfort® 35 QC35 II trådløse hodetelefoner som har førsteklasses støyredusering. Premien har en verdi på 2790 kr pluss frakt. Premien vil bli sendt kostnadsfritt i posten til vinneren av konkurransen.
  5. Medlemmer under 18 år må ha foreldres/verges fullmakt for å delta og vinne premier i kampanjen.
  6. NORILCO publiserer og redigerer selv innholdet som er innsendt etter behov, og det er ingen garanti for at alle innsendte bidrag blir publisert.
  7. Dersom NORILCOs Ungdom finner det nødvendig, kan vi justere betingelsene underveis.
  8. Deltakelse i NORILCOs Ungdom sin vervekampanje innebærer aksept av disse betingelsene, og i at innsendt materiale kan publiseres i anledning jubileumsmarkeringen.
  9. Denne kampanjen er ikke sponset, støttet, administrert eller assosiert med noen tredjepart. Opplysningene du oppgir vil kun bli brukt til å trekke vinnere i perioden. 

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.