Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

NORILCOs Ungdom Nordland med nytt styre

En glad trio som gikk ut for å spise etter årsmøtet

4.mai 2019 var Glenn Nevland fra hovedstyret til NORILCOs Ungdom i Bodø for å hjelpe til med årsmøtet til NU Nordland

Bakgrunnen for det var at eksisterende styre i NU Nordland ikke hadde kapasitet til å kombinere styrearbeid og familieliv. Heldigvis dukket det opp to flotte jenter, Maya og Ingalill, som ikke ville at tilbudet i Nordland skulle forsvinne, og sa dermed ja til å sitte i styret til NU Nordland. Kristian fra det tidligere styret blir også med videre, og vil være til god hjelp for Maya og Ingalill i arbeidet fremvoer.

På grunn av langstrakt geografi, og spredte medlemmer, så vil NU Nordland satse på en større samling i året, samt oppfordre medlemmene til å delta på distriktsavdelingens arrangementer og turer. En annen viktig jobb er å samle ungdommene i Nordland på sosiale medier. Der kan man holde kontakten, og snakke med andre i samme situasjon i samme område som man selv bor. Det er mulig å planlegge å reise sammen til aktiviteter, eller møtes utenom NORILCO.

NORILCOs Ungdom jobber også med å inkludere flere fylker i de eksisterende ungdomslagene. Det har startet så vidt i nord med å lage en facebookgruppe som heter «NORILCOs Ungdom Nord-Norge». Denne gruppen omfatter ungdommer i Nordland, Troms og Finnmark. Bor du i et av de fylkene og ikke er medlem, så er det bare å søke opp gruppen og melde seg inn.

Samtidig jobber vi også for å forenkle driften av lokale ungdomslag (LUL), slik at det skal være mulig å drive et LUL, selv om du har en travel hverdag. Det går ut på å forenkle dokumenter, fjerne unødvendige dokumenter, få mer hjelp av distriktsavdelingen og NU styret og lage ferdig utfylte eksempler av dokumentene. Dersom du kunne tenke deg å sitte i et av styrene til de lokale ungdomslagene, så er det bare til å ta kontakt via e-postadresse ungdom@norilco.no. Gå inn på hjemmesiden www.norilco.no for å se hvilke distrikt vi har ungdomsavdelinger i.

Avslutningsvis vil jeg takke Else Lindvig og styret i NORILCO Nordland, som dekket reisen min for å kunne hjelpe Maya og Ingalill slik at NU Nordland ikke ble lagt ned.

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 3/19

NORILCOs 50-årslag i 2021

Bli med på en undersøkelse om NORILCOs betydning gjennom snart 50 år. Hjelp oss å forme et fantastisk jubileumsår med dine innspill og ønsker!
Du kan blant annet fortelle hva NORILCO betyr for deg, og sende inn dine bidrag i skjemaet. Undersøkelsen er anonym hvis du ikke selv legger igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet.

Gå videre til undersøkelsen!

NORILCO om koronasmitte

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra utsatt for risiko, noe vi tar på alvor.

Les mer

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

3. september - 6. september
11. september - 13. september
23. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.