Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

NORILCOs Ungdom Nordland med nytt styre

En glad trio som gikk ut for å spise etter årsmøtet

4.mai 2019 var Glenn Nevland fra hovedstyret til NORILCOs Ungdom i Bodø for å hjelpe til med årsmøtet til NU Nordland

Bakgrunnen for det var at eksisterende styre i NU Nordland ikke hadde kapasitet til å kombinere styrearbeid og familieliv. Heldigvis dukket det opp to flotte jenter, Maya og Ingalill, som ikke ville at tilbudet i Nordland skulle forsvinne, og sa dermed ja til å sitte i styret til NU Nordland. Kristian fra det tidligere styret blir også med videre, og vil være til god hjelp for Maya og Ingalill i arbeidet fremvoer.

På grunn av langstrakt geografi, og spredte medlemmer, så vil NU Nordland satse på en større samling i året, samt oppfordre medlemmene til å delta på distriktsavdelingens arrangementer og turer. En annen viktig jobb er å samle ungdommene i Nordland på sosiale medier. Der kan man holde kontakten, og snakke med andre i samme situasjon i samme område som man selv bor. Det er mulig å planlegge å reise sammen til aktiviteter, eller møtes utenom NORILCO.

NORILCOs Ungdom jobber også med å inkludere flere fylker i de eksisterende ungdomslagene. Det har startet så vidt i nord med å lage en facebookgruppe som heter «NORILCOs Ungdom Nord-Norge». Denne gruppen omfatter ungdommer i Nordland, Troms og Finnmark. Bor du i et av de fylkene og ikke er medlem, så er det bare å søke opp gruppen og melde seg inn.

Samtidig jobber vi også for å forenkle driften av lokale ungdomslag (LUL), slik at det skal være mulig å drive et LUL, selv om du har en travel hverdag. Det går ut på å forenkle dokumenter, fjerne unødvendige dokumenter, få mer hjelp av distriktsavdelingen og NU styret og lage ferdig utfylte eksempler av dokumentene. Dersom du kunne tenke deg å sitte i et av styrene til de lokale ungdomslagene, så er det bare til å ta kontakt via e-postadresse ungdom@norilco.no. Gå inn på hjemmesiden www.norilco.no for å se hvilke distrikt vi har ungdomsavdelinger i.

Avslutningsvis vil jeg takke Else Lindvig og styret i NORILCO Nordland, som dekket reisen min for å kunne hjelpe Maya og Ingalill slik at NU Nordland ikke ble lagt ned.

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 3/19

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

18. juni - 20. juni
9. september - 12. september
16. september - 19. september
16. september - 19. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.