Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Ungdomskontakt

En ungdomskontakt er bindeleddet mellom NUs styre og ungdommene ute i distriktene.

NORILCOs Ungdom har en ordning med ungdomskontakter i de forskjellige distriktene. Denne ordningen har ikke blitt fulgt opp så godt i de siste årene, og det er noe vi i styret jobber med å opprette igjen.

En ungdomskontakt er bindeleddet mellom NUs styre og ungdommene ute i distriktene. Der hvor det er aktive lokale ungdomslag (LUL), er det lederen som fungerer som ungdomskontakt. Det er først og fremst i de distriktene vi ikke har LUL at det er ekstra viktig å ha en kontakt for oss i NUs styre.

Det å være ungdomskontakt krever ikke mye. Ditt navn og nummer vil stå på hjemmesiden vår, slik at ungdommer i det distriktet kan kontakte deg for å høre mer om tilbudet i det distriktet. Hvis styret får henvendelser fra medlemmer, så setter vi de i kontakt med ungdomskontakten i det distriktet.

I tillegg sender vi ut en mail til ungdomskontaktene før hvert styremøte for å høre hva som har skjedd i distriktet siden sist.

Vi i NUs styre utformer en veiledning til ungdomskontaktene som inneholder hva vi ønsker at en ungdomskontakt skal gjøre. Det er for eksempel å delta på medlemsaktivitetene til din distriktsavdeling (DA), arrangere aktiviteter for ungdommene i ditt distrikt, samt drive rekrutteringsarbeid for å få med flere ungdommer i distriktet. Vi jobber også med å få til noen økonomiske fordeler for ungdomskontaktene, som redusert egenandel og dekning av reiseutgifter.

Hvis du ønsker å engasjere deg i organisasjonen og hjelpe andre i samme situasjon, så er det å bli ungdomskontakt en fin start. Da vil du tilegne deg verdifull erfaring som du kan benytte hvis du ønsker å bli med i et styre. Alle ungdomskontakter må skrive under på taushetserklæring.

Kunne dette være noe for deg, eller har du noen spørsmål? Ta kontakt på ungdom@norilco.no.

 

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 5/19

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.