Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Ungdomskontakt

En ungdomskontakt er bindeleddet mellom NUs styre og ungdommene ute i distriktene.

NORILCOs Ungdom har en ordning med ungdomskontakter i de forskjellige distriktene. Denne ordningen har ikke blitt fulgt opp så godt i de siste årene, og det er noe vi i styret jobber med å opprette igjen.

En ungdomskontakt er bindeleddet mellom NUs styre og ungdommene ute i distriktene. Der hvor det er aktive lokale ungdomslag (LUL), er det lederen som fungerer som ungdomskontakt. Det er først og fremst i de distriktene vi ikke har LUL at det er ekstra viktig å ha en kontakt for oss i NUs styre.

Det å være ungdomskontakt krever ikke mye. Ditt navn og nummer vil stå på hjemmesiden vår, slik at ungdommer i det distriktet kan kontakte deg for å høre mer om tilbudet i det distriktet. Hvis styret får henvendelser fra medlemmer, så setter vi de i kontakt med ungdomskontakten i det distriktet.

I tillegg sender vi ut en mail til ungdomskontaktene før hvert styremøte for å høre hva som har skjedd i distriktet siden sist.

Vi i NUs styre utformer en veiledning til ungdomskontaktene som inneholder hva vi ønsker at en ungdomskontakt skal gjøre. Det er for eksempel å delta på medlemsaktivitetene til din distriktsavdeling (DA), arrangere aktiviteter for ungdommene i ditt distrikt, samt drive rekrutteringsarbeid for å få med flere ungdommer i distriktet. Vi jobber også med å få til noen økonomiske fordeler for ungdomskontaktene, som redusert egenandel og dekning av reiseutgifter.

Hvis du ønsker å engasjere deg i organisasjonen og hjelpe andre i samme situasjon, så er det å bli ungdomskontakt en fin start. Da vil du tilegne deg verdifull erfaring som du kan benytte hvis du ønsker å bli med i et styre. Alle ungdomskontakter må skrive under på taushetserklæring.

Kunne dette være noe for deg, eller har du noen spørsmål? Ta kontakt på ungdom@norilco.no.

 

Saken ble første gang publisert i NORILCO Nytt 5/19

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

18. juni - 20. juni
9. september - 12. september
16. september - 19. september
16. september - 19. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.