Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vervekampanje!

Verv et medlem til NORILCO og vær med i trekningen av et støyreduserende headset! 

NORILCOs Ungdom kjører nå en vervekampanje fra september og forlenges frem til 1. mai 2020. 

De som verver medlemmer blir med i trekningen av et støyreduserende headset til en verdi av 2590 kr. 

NORILCOs Ungdom får tilskudd på grunnlag av hvor mange medlemmer vi representerer, så for oss er et medlem mye verdt, både økonomisk og som tyngde når vi mener noe politisk på vegne av vår medlemsmasse. Derfor ønsker vi nå å øke medlemstallet, og vil oppfordre alle eksisterende medlemmer til å verve sine pårørende og bekjente i målgruppen for å støtte arbeidet til vår organisasjon. NORILCOs Ungdom ønsker også å fortsette å ha fokus på tilbud til pårørende i tiden fremover, og tror at alle pårørende også vil ha personlig utbytte av sitt medlemskap i mye større grad nå enn tidligere.

Hvem kan jeg verve? 

Du kan verve personer som har eller har hatt stomi eller reservoar, eller de som utredes for denne typen operasjoner. Du kan også verve personer med mage- eller tarmkreft, og pårørende til alle forestående pasientgrupper. Kjærester, foreldre, søsken og egne barn er naturlig å verve som sine nære pårørende, og kanskje også besteforeldre, tanter og onkler, nære venner og venninner. Du kan også verve bedriftsmedlemmer, helsepersonell eller andre interesserte i å støtte saken vi jobber for. 

Hva får man ut av medlemskapet? 

 • Som medlem i NORILCO kan du bli en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.
 • (valgfritt) Du får tilsendt vårt medlemsblad med faglig informasjon og relevante reportasjer og annonser for vår målgruppe 6 ganger i året.
 • (valgfritt) Du får nyhetsbrev på e-post om organisasjonens arbeid og viktigste nyheter.
 • Du kan møte andre som er i samme situasjon som deg ved å delta på medlemsaktiviteter, møter og kurs både lokalt og sentralt.
 • Du får muligheten til å påvirke og bidra i organisasjonens arbeid, og du gir oss mer tyngde når vi jobber politisk for personer i vår målgruppe. 
 • Dersom du har stomi kan du også få et personlig WC-kort, en seks-språklig medisinsk attest som din fastlege kan signere, og et ID-kort som kan fremvises til helse- personell, politi, og lignende ved reiser.

Hva koster det å bli medlem? 

Kontingenten gjelder for et års medlemsskap i NORILCO

Hovedmedlem m/blad kr. 350,-
Hovedmedlem u/blad kr. 250,-
Bedriftsmedlem kr. 600,-

       Regler og betingelser for deltakelse i NORILCOs Ungdom sin vervekampanje i 2020

 1. Alle medlemmer vervet i perioden 23. september til 1. mai 2020  vil bli med i trekningen av gevinsten. Vervede medlemmer regnes som de som er registrert med kommentaren "vervet av (...)" i kommentarfeltet ved innmelding. Dersom du glemmer å kommentere dette kan du sende en e-post til post@norilco.no om hvilket medlem det gjelder, og hvem som skal føres opp som verver. 
 2. Det trekkes én vinner blant alle som har vervet betalende medlemmer i perioden. For hver person under 36 år man verver får man to lodd, mens de over 36 år gir ett lodd i trekningen. Vervede medlemmer under 36 år som bor der det ikke finnes aktive lokale ungdomslag gir tre lodd per vervede medlem til ververen. Alle kan verve, men man må være under 36 år og ha betalt kontingent for inneværende år for å være med i trekningen av premie. 
 3. Med under 36 år menes de som ikke har fylt 36 år når de ble vervet.  
 4. Medlemmer som melder seg ut, og så inn igjen i perioden vil ikke bli telt med i konkurransen. 
 5. På vinterleiren den 1. februar trekkes vinneren av konkurransen. 
 6. Vinneren får et sort eksemplar av QuietComfort® 35 II trådløse hodetelefoner som har førsteklasses støyredusering. 
 7. Vinneren offentliggjøres på vår hjemmeside, i medlemsbladet og på NORILCOs Ungdom sin Facebookgruppe når kampanjen er avsluttet.
 8. Medlemmer under 18 år må ha foreldres/verges fullmakt for å delta og vinne premier i kampanjen. 
 9. Dersom vinneren ikke deltar på vinterleiren vil premien bli sendt i posten til vedkommende. 
 10. Dersom NORILCOs Ungdom finner det nødvendig, kan vi justere betingelsene underveis.
 11. Deltakelse i NORILCOs Ungdom sin vervekampanje innebærer aksept av disse betingelsene.
 12. Denne kampanjen er ikke sponset, støttet, administrert eller assosiert med Facebook. Du gir dine opplysninger til NORILCOs Ungdom og ikke til Facebook. Opplysningene du oppgir vil kun bli brukt til å trekke vinnere i perioden. 

NORILCO om koronasmitte

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra utsatt for risiko, noe vi tar på alvor.

Les mer

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

3. september - 6. september
11. september - 13. september
23. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.