Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

Stomiopererte Lisa Aamodt, som selv er sykepleier, mener oppfølgingen og opplæringen i forbindelse med stomioperasjoner burde bli langt bedre.

Har du kort tarm-syndrom eller tarmsvikt? Vi trenger din hjelp!

NORILCO med i Landskonferansen for kreftsykepleier som gjennomføres denne uken i Tønsberg. Vår egen Lasse Billington delte sin historie.

Stort oppmøte under webinar om Brukermedvirkning

Wenche Bjørnarøy, leder i NORILCO-Bergen, ble innvalgt til hovedstyret i NORILCO under Ledermøtet.

Dagens prøvesvartjeneste på Helsenorge skal utvides med flere prøvesvar. I dag får de fleste innbyggere innsyn i sine koronaprøvesvar i tjenesten. Målet er at du som innbygger etter hvert skal få innsyn i alle dine prøver som du har tatt i Norge.

Ønsker du å endre registrert e-postadresse?

Fra kl.15.00 på fredag sender vi en time direkte på Facebook med spennende gjester og temaet: Hva er NORILCO i dag, og hvor er vi på vei?

Kreftregisterets årsrapport viser at tykk- og endetarmskreft fremdeles er den nest hyppigste kreftformen i Norge når man ser på begge kjønn samlet. Samtidig som forekomsten øker, øker også overlevelsen for pasientene. 

Hvorfor dukket det plutselig opp så mange småbeløp fra en og samme person på NORILCOs støttekonto? Svaret overrasket oss.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

5. oktober - 5. oktober
3. november - 5. november
10. november - 12. november

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.