Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Valgt inn i hovedstyret

Wenche Bjørnarøy, leder i NORILCO-Bergen, ble innvalgt til hovedstyret i NORILCO under Ledermøtet.

LILLESTRØM: Wenche Bjørnarøy fikk plass i hovedstyret under Ledermøtet 9.-11. juni – der representanter fra distriktsavdelingene, hovedstyret, ungdommen, og sekretariatet i NORILCO var samlet.

Wenche Bjørnarøy er 63 år, har mann og to barn, og har vært leder i NORILCO-Bergen siden 2015. Hun har en allsidig bakgrunn med fagbrev som kokk og som helsefagarbeider. Etter 20 år i kokkefaget, har hun de siste 20 årene jobbet som helsesekretær i spesialist-helsetjenesten. Nå er hun på vei over i uføretrygd. De siste 8 årene har hun vært leder for NORILCOs distriksavdeling i Bergen.

Hvordan ble du engasjert i NORILCO?
– Like etter at jeg ble stomioperert i februar 2008 var det annonsert et åpent møte hos en bandasjist i Bergen, der jeg fikk vite om NORILCO. Jeg gikk på mitt første medlemsmøte i mai. Høsten samme år var jeg på likepersonskurs i NORILCO, og kom inn i styret i NORILCO-Bergen som vara. Jeg gikk gradene i styret og ble leder i 2015. I 2009 ble jeg godkjent som likeperson, sier Wenche.

Hvilke tanker har du om den nye rollen i hovedstyret? 
 – Jeg ser fram til rollen som styremedlem. Som styremedlem får du mulighet til å være med på å påvirke organisasjonen. Jeg har sittet en periode i hovedstyret tidligere, men det har skjedd store endringer i NORILCO siden det, så dette blir spennende og lærerikt. Jeg håper å kunne bidra med mine meninger og erfaringer, både som pasient, fra egen livserfaring, og fra en lang yrkeskarriere. I tillegg liker jeg å planlegge og organisere.

Styreleder Hege Elisabeth Almaas ser fram til å samarbeide med Wenche.
 – Wenche har mye positivt å tilføre hovedstyret i NORILCO. Hun er ærlig, har mye kunnskap, og tilfører hovedstyret noe nytt. Wenche har lang fartstid i NORILCO, både som medlem, likeperson, leder, og styremedlem. Hovedstyret løftes enda noen hakk, nå som Wenche er med på laget, sier Hege.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.