Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Valgt til sentralstyet i Funkis

Annlaug Årflot gjenvalgt som 1. vara i Funkis sentralstyret.

Sentralstyret

NORILCO er glad Annlaug Årflot ble gjenvalg som 1. vara i Funkis sentralstyret under Funkis årsmøte som gikk avstabelen 19 april 2023. Annlaug har et brennende engansjement for opplæring. Hun har bred erfaring som tillitsvalgt i NROILCO. I dag sitter Annlaug både i Hovedstyret og som styreleder i NORILCO Romsdal. 

Studieforbundet Funkis tilrettelegger kurs for funksjonshemmede, kronisk syke og pårørende. Det aller meste av opplæringen i Funkis er organisert og gjennomført av tillitsvalgte i de 93 medlemsorganisasjonene. Kursene har et bredt spekter av temaer fra sosialpolitikk, mestring og rettigheter til organisasjonskunnskap og førstehjelp. Målet for kursvirksomheten og læringen er å styrke organisasjonenes kompetanse, hjelpe den enkelte til å mestre utfordringer som funksjonshemninger kan føre til og til å delta aktivt i samfunns-, organisasjons- og kulturliv.

4 nye medlemsorganisasjoner

Under årsmøte bler også 4 nye medlemorganisajoner tatt opp som medlemmer i Funkis. Særlig kjekt er det at både Melanomforeningen og Brystkreftforeningen, som vi deler kontor med, nå er en del av funkis-familien. Velkommen skal dere være

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.