Gå til hovedinnhold

Familiecamp 2024

13. september 2024, kl 18:00 Osbakken (DNT Gjøvik og omegn)
Velkommen til Familiecamp 2024 på Raufoss

Vi har den store gleden av å invitere deg og din familie til årets familiesamling på DNT Osbakken fredag 13. – søndag 15. september.


Samlingen arrangeres for barn med stomi, misdannelser eller sykdommer i tarm eller fordøyelsesorganer, og deres foreldre og søsken. Helgen vil bli fylt med erfaringsutveksling, faglig innlegg, kanopadling, lage mat i naturen og masse lek. Vi i Foreldregruppa garanterer som vanlig mye moro! Samlingen er for barn i NORILCOs målgruppe opp til 18 år, deres foreldre, og deres søsken til og med 15 år. Alle som deltar på samlingen må være medlemmer av NORILCO og betalt medlemskontingent for 2024.


Samlingen starter kl.18.00 fredag 13. september og programslutt er ved lunsj ca kl. 13.00 søndag 15. september.


DNT Osbakken

DNT Osbakken ligger midt i naturen, ved vakre Skumsjøen mellom Raufoss og Hunndalen. Det er 28 sengeplasser på nyoppussede rom med enkel standard (fellesrom) dusj og do på gangen. Det er også handikaptilpasset og eget handikaptoalett.

Se mer av Osbakken på DNT Gjøvik og omegn sin hjemmeside.

 

Egenandel

Egenandel barn (under 18 år): 300 kr

Egenandel voksne: 500 kr

Egenandelen inkluderer opphold, måltider og aktiviteter.

Det sendes ut en faktura med egenandel på samlingen på e-post når man tilbys plass til samlingen. Betalt egenandel innen forfallsdato samt betalt kontingent for 2024 for alle deltakere over 15 år er en forutsetning for å få delta på samlingen.

Har du vansker med å betale egenandel ta kontakt med oss så skal vi prøve å hjelpe dere.

 

Reise

I år har NORILCO dessverre ikke mulighet til å dekke reisekostnadene, men vi vil sørge for mat og aktiviteter under arrangementet. Vi er heldige som har fått låne hytten av DNT Gjøvik og omegn uten kostnad.

Tog: Det er togforbindelser fra Oslo til Raufoss, eller fra Gardermoen til Moelv.


-Vi vil ordne med henting fra enten Raufoss eller Moelv til campen for familiene. Dette blir avtalt nærmere med hver familie.

Vi ønsker å gjøre reisen så enkel som mulig for dere, så vi ber om at dere gir beskjed om deres reiseplaner slik at vi kan organisere henting.


Påmelding

Påmeldingen er bindende, det vil si at betalte egenandeler må søkes refundert gjennom den enkelte families reiseforsikring.

Påmeldingsfrist er 1. juli.

Meld dere på ved å følge denne linken: https://forms.office.com/e/3xNDfgVVZF

 

Vi gleder oss til å treffe nye og «gamle» medlemmer!

Med vennlig hilsen oss i Foreldregruppa

Stine, Jan og Tove