Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Om oss

NORILCO er en landsdekkende interesseorganisasjon for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft. Foreningen har fokus på rettigheter og omsorg for pasienter og deres pårørende, og jobber aktivt med å påvirke myndighetene for en økt satsing på forebygging, forskning og diagnostikk.

Foreningen ble stiftet 24. april 1971. Foreningens formål er å ivareta interesser for stomi-, reservoaropererte og mage- og tarmkreftrammede, og for personer med sykdommer som kan føre til stomi- og reservoaroperasjon og mage- eller tarmkreft.

Hvert år rammes mange av mage- og tarmsykdommer. En av våre viktigste oppgaver er å arbeide for en bedre hverdag og økt livskvalitet for de som rammes av alvorlige mage- og tarmsykdommer. NORILCO har fokus på rettigheter og omsorg for pasienter og deres pårørende, og jobber aktivt med å påvirke myndighetene for en økt satsing på forebygging, forskning og diagnostikk. Foreningen har ca. 5000 medlemmer og 300 frivillige.

Din støtte er et viktig bidrag i arbeidet for en bedre hverdag og økt livskvalitet for vår målgruppe, der flest mulig lever gode liv både med og uten åpning på magen

Sparegris holdt av en mann som putter en krone oppi

Med din hjelp kan vi hjelpe personer berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft som står deg og andre nær. Takk for at du støtter vårt arbeid.

NORILCOs sekretariat, hovedstyre, valgkomité og redaksjon

Hender rundt et møtebord med kaffe og PC

Innhold, bidrag, annonsering, produksjonsplan, frister, og kontaktinformasjon for publisering på NORILCOs nettside og medlemsblad

Guider, håndbøker og rapporteringsskjemaer for våre tillitsvalgte.

NORILCO samarbeider med mange ulike aktører, legemiddelfirmaer, bandasjister, leverandører av stomi-produkter, apoteker og andre frivillige organisasjoner.

Her finner du de dokumenter som NORILCOs representantskap har vedtatt og som organisasjonen styres etter.

Hvitt tastatur der en finger er i ferd med å trykke på en tast med teksten GDPR

Når du bruker www.norilco.no eller våre sosiale mediekanaler, gir du NORILCO tilgang til noen opplysninger om deg.

Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.