Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Din støtte er et viktig bidrag i arbeidet for en bedre hverdag og økt livskvalitet for vår målgruppe, der flest mulig lever gode liv både med og uten åpning på magen

NORILCO jobber blant annet for en bedre hverdag, økt livskvalitet, flere møteplasser, felleskap, holdningsendringer og rettigheter for alle som er berørt av stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Vi har fokus på rettigheter og omsorg for pasienter og deres pårørende, og jobber interesepolitisk for en økt satsing på forebygging, forskning og diagnostikk. Foreningen har ca. 5000 medlemmer og 300 frivillige.

Som medlem bidrar du til arbeidet vårt, samtidig som du gir mennesker berørt av stomi, reservoar, og kreft i mage, urinveier eller tarm en sterkere stemme.
Ditt medlemskap gir oss også mulighet til å utdanne flere likepersoner med taushetsplikt slik at alle som er berørte skal kunne få et tilbud om samtale med noen som har gått gjennom det samme.

Bli medlem

Likepersonsarbeid
Det frivillige likepersonsarbeidet er sterkt forankret i foreningen, og skolering av likepersoner har vært systematisk gjennomført siden 1973.
Våre frivillige bidrar med sin kunnskap og livserfaring til å støtte og hjelpe pasienter og pårørende med å mestre sin situasjon i hverdagen.
Som medlem støtter du dette viktige arbeidet, og får også muligheten til å påvirke og bidra i organisasjonen.

Fellesskap
Som medlem i NORILCO kan du bli en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for hvem du er.
NORILCOs mange distriktsavdelinger tilbyr lokale medlemsaktiviteter som informasjonskvelder, kurs og turer sammen med andre som er i samme situasjon som deg.
I tillegg gjennomføres det årlige sentrale samlinger for de som er 35+, og for barn opp til 18 år og deres foreldre og søsken. Formålet med de ulike arrangementene er erfaringsutveksling, faglig informasjon og sosialt samvær.

NORILCOs Ungdom
NU er en egen organisasjon for medlemmer fra 15 til 35 år som arrangerer lokale medlemsaktiviteter, nasjonale leirer, organisasjonskurs, og lignende. Når du melder deg inn i NORILCO blir du automatisk medlem i NU hvis du er mellom 15 og 35 år, enten du er pasient eller pårørende.

NORILCO Nytt
Du får tilsendt vårt medlemsblad med faglig informasjon, relevante reportasjer og annonser for vår målgruppe.
De redaksjonelle temaene spenner fra nyhetssaker og aktuelle portretter, til lokale aktiviteter og konkrete tips.
Vårt mål er å gi kvalitetsinnhold til alle lesere av bladet.
Medlemsbladet når ut til medlemmer, sykehus, apotek, bandagister, leverandører, helsepersonell, høgskoler og bibliotek. 
Bladet sendes ut adressert 4 ganger årlig i et opplag på 5800 eksemplarer.

Alle våre nye medlemmer mottar et velkomstbrev som inneholder informasjon om medlemskapet i foreningen. Faktura for kontingent sendes til den e-post adressen du benytter ved innmelding om du har huket av for dette, og velkomsbrevet kommer i et brev for seg innen 10 virkedager. 
Vær oppmerksom på at e-post kan havne i mappen for søppelpost, så sjekk der om fakturaen uteblir.
Hvis du heller vil motta faktura per post, sender vi den til din postadresse sammen med velkomstbrevet.

Med i velkomstbrevet kan du også få et personlig WC-kort, en seks-språklig medisinsk attest som bekrefter behovet for medisinsk utstyr i håndbagasje som din fastlege kan signere, og et stomi/reservoar ID-kort som kan fremvises til helsepersonell, politi, og lignende ved reiser.

Kontingentsatser:

  • Hovedmedlemskap med 4 medlemsblad, kr. 350,-
  • Hovedmedlemskap uten medlemsblad, kr. 250,-
  • Bedriftsmedlemskap med blad, kr. 600,-

Alle som melder seg inn mellom 01.10. til 31.12. som ikke har hatt medlemskap hos oss tidligere, betaler en redusert kontingent på kr. 50,-

Vi håper du vil finne deg til rette her hos oss, og ønsker deg hjertelig velkommen!
Lurer du på noe kan du sende en mail til post@norilco.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

NORILCO er en frivillig organisasjon som hjelper og støtter mennesker berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft. All støtte vi mottar brukes til å hjelpe oss med å hjelpe andre.
NORILCO er assosiert medlem av Kreftforeningen.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

5. oktober - 5. oktober
3. november - 5. november
10. november - 12. november

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.